Stef Shoes Vaals

 

Welkom bij Stef Shoes!

Over ons:

Stef Shoes in Vaals en Simpelveld heeft een ruim assortiment modieuze en comfortabele merkschoenen voor dames en heren.

Sinds de opening in 2001 werken we steeds volgens onze principes:

  • goed en vakkundig advies met een glimlach
  • beste service en tijd voor onze klanten
  • uitstekende prijs - kwaliteitverhouding

Natuurlijk zijn wij ook het adres voor schoenreparatie en onderhoudsadviezen.

Heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Team Stef Shoes

 

Onze winkels zijn in maand Oktober weer PINK Steun de aktie "Samen sterk tegen borstkanker" van Limburgse Decolletés en koop en paar MARUTI 's (in diverse printjes) bij Stef Shoes. €10.- per paar gaat naar het borstkankeronderzoek.

http://stefshoes.nl/collectie/dames/8-dames/24-maruti
Bestellingen kunnen ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geplaatst worden. Jouw printje niet bij? Wij bestellen het graag voor je!!!

 

NIEUWE COLLECTIE - NU IN DE WINKELS

LENTE BIJ STEF SHOES - de nieuwe collectie is binnen.

Foto15


Berba bags & wallets bij Stef Shoes in Vaals en Simpleveld

Onze tassenmerken zijn:

Berba: In 1974 werden in de buurt van het Zuid-Limburgse Maastricht de eerste Berba portemonnees gecreëerd. Doordat we alleen uitzonderlijk soepele, “aaibare” leersoorten combineerden met eigenzinnig design werd Berba snel een begrip in Nederland en daarbuiten.

Barbarossa: De combinatie van rechtlijnige designs uit duurzaam materiaal en het streven naar eerlijke arbeidsomstandigheden is het fundament voor het merk BARBAROSSA. Een puur Nederlands lifestyle merk dat als doel heeft het leven een beetje mooier te maken. Alle BARBAROSSA producten worden gemaakt in gecontroleerde en gecertificeerde fabrieken met respect voor medewerkers en hun omstandigheden. Dit maakt BARBAROSSA rough luxury, dit maakt BARBAROSSA uniek.

Burkely:De dynamische wereld waar we ons nu in bevinden vraagt om producten die het leven gemakkelijker maken. Met passie en nauwkeurigheid zet BURKELY zijn deskundigheid in om praktische, kwalitatieve en stijlvolle designs aansluitend bij de modetrends van dat moment te creëren. Een BURKELY tas dient als verlengstuk voor iedere mannen- en vrouwenarm.

Demo

Stef

Wij hopen u binnenkort te begroeten in een van onze winkels!

Facebook

Copyright © 2014 Stef Shoes | website gebouwd door site42 webdesign uit Limburg bouwt betaalbare websites op maat 

facebook_page_plugin