Berba bags & wallets bij Stef Shoes in Vaals en Simpleveld

Onze tassenmerken zijn:

Berba: In 1974 werden in de buurt van het Zuid-Limburgse Maastricht de eerste Berba portemonnees gecreëerd. Doordat we alleen uitzonderlijk soepele, “aaibare” leersoorten combineerden met eigenzinnig design werd Berba snel een begrip in Nederland en daarbuiten.

Barbarossa: De combinatie van rechtlijnige designs uit duurzaam materiaal en het streven naar eerlijke arbeidsomstandigheden is het fundament voor het merk BARBAROSSA. Een puur Nederlands lifestyle merk dat als doel heeft het leven een beetje mooier te maken. Alle BARBAROSSA producten worden gemaakt in gecontroleerde en gecertificeerde fabrieken met respect voor medewerkers en hun omstandigheden. Dit maakt BARBAROSSA rough luxury, dit maakt BARBAROSSA uniek.

Burkely:De dynamische wereld waar we ons nu in bevinden vraagt om producten die het leven gemakkelijker maken. Met passie en nauwkeurigheid zet BURKELY zijn deskundigheid in om praktische, kwalitatieve en stijlvolle designs aansluitend bij de modetrends van dat moment te creëren. Een BURKELY tas dient als verlengstuk voor iedere mannen- en vrouwenarm.

Notice: No Images or Galleries Found